Mikä on Höyrymedia?

Höyrymedia on tiimi nuoria ja nälkäisiä sisältömarkkinoinnin ammattilaisia. Visuaalisesti kauniita videoita osaa moni tehdä, mutta me tuodaan ne aidosti sinun liiketoimintasi tueksi. Videot ja valokuvat ovat yksi osa markkinoinnin kokonaisuutta ja me halutaan olla parhaita täyttämään tämä palanen.

Keskiössä on asiakasymmärrys ja liiketoiminnalliset hyödyt

Me halutaan ymmärtää sinun liiketoimintaa, jotta me voimme auttaa sinua parhaiten. Useilla toimialoilla on samankaltaisia haasteita kaupallisella puolella. Ikinä ei voi olla liikaa myyntiä, liikaa hyviä työhakemuksia tai liian paljon näkyvyyttä. Näissä asioissa me osataan auttaa sinua.

Me autetaan sinua ymmärtämään videoiden positiivinen ja kasvava merkitys liiketoiminnassa. Me ollaan niitä trendihaukkoja, jotka kertoo sinulle, jos somessa on jotain, mihin sinun kannattaa perehtyä lisää.

Me hallitaan tuotannot aina TikTokista TV:seen

Toimistomme sijaitsee tällä hetkellä Jyväskylässä, mutta meillä on resurssit hoitaa kuvauskeikkoja niin koko Suomessa kuin maailmanlaajuisesti.

Arvomme

Asiakaslähtöisyys

Meidän tehtävä on tuottaa sinulle paras ratkaisu ja kaupan päälle vielä sinun paras asiakaskokemus. Koska me uskotaan, että se on oikein. Kun sinä voitat, myös me voitamme.

 

Nälkä

Haluamme näyttää toiminnallamme esimerkkiä. Osaamme haastaa ja viedä sinun liiketoimintaasi eteenpäin videoiden avulla.

 

Hauskuus

Kuvaaminen ja sen hyödyntäminen bisneksessä on meille kaikille intohimo. Se tarkoittaa, että meillä on hauskaa, kun pääsemme kuvauskeikalle. Hauskuus ja rennon letkeä tiimi taas vähentää paineita kuvaustilanteessa. Sinä olet meidän kaveri ja jos et vielä, niin hauska tavata ja tervetuloa, pistetäänhän sauna pykälään.

 

Kunnioitus ja rehellisyys

Mulkkujen kanssa me ei haluta tehdä töitä. Toivottavasti et säkään. Pidetään kommunikaatio kunnioittavan avoimena, niin vältytään yllätyksiltä puolin ja toisin. Sinä olet ammattilainen sinun liiketoiminnassasi ja sisältömarkkinoinnin ammattilaisina me taas ymmärretään mikä toimii video- ja kuvamaailmassa.

Tiimi täynnä luovan ja kaupallisen alan tekijöitä

Elias Mäkinen Höyrymedia

Elias "Mäksä" Mäkinen - yrittäjä, markkinointi

Mäksä on sisällöntuotannon ja markkinoinnin sveitsiläinen linkkuveitsi. Syväymmärrys sisältömarkkinoinnista yhdistettynä kaupalliseen ajatteluun tuo tuloksia kaikille osapuolille.

TikTok-vaikuttajana Mäksä on oppinut vangitsemaan katsojan huomion sekunneissa ja kasvattamaan näyttökerrat jopa kymmeniin miljooniin.

 

Aleksi Luukkonen Höyrymedia

Aleksi Luukkonen -yrittäjä, hallinto

Toimitusjohtajana Luukkonen ymmärtää liikkuvan kuvan hyödyt eri toimialoille, sekä yrityksen eri vaiheisiin. Hän pitää suunnan selkeänä ja narut käsissä.

Tuotannon puolella Luukkosen vahvuutta on tunteita herättävien videoiden suunnittelu ja leikkaus.

Aleksi Laitinen Höyrymedia

Aleksi Laitinen - yrittäjä, asiakkuudet

Kentällä Laitinen nähdään kuvaushommissa ja muun ajan tämä lupsakka savolainen mies käyttää asiakkaiden auttamiseen.

15min kartoituksen jälkeen Laitinen osaa kertoa suoraan muutaman vinkin miten voit parantaa tuloksia sisältömarkkinoinnilla. Oli kyse sitten rekrytoinnin helpottamisesta, myynnin kasvattamisesta tai brändimielikuvan parantamisesta.

Joel Tiainen Höyrymedia

Joel Tiainen - tuotanto

Joel on media-alan koulutuksen omaava monipuolinen luovan alan tekijä. Joelilta taittuu valokuvaus, videot ja striimit pitkällä kokemuksella. Ensimmäiset asiakaskuvaukset Joel on aloittanut oman toiminimen kautta jo 2015.

Helena Vepsäläinen - tuotanto, graafinen suunnittelu

Helenaa voi kuvata hyvin yhdellä sanalla. Luova. Helenan visuaalinen silmä on hioutunut vahvan intohimon ohjaamana timantiksi. Oli kyse sitten grafiikoista, animoinnista tai kuvauksista Helena hoitaa ne viimeisen päälle silmää hiveleviksi.

Kulttuurituottajana ja monipuolisena markkinoijana Helena tietää myös miten työt tehdään tuloksellisesti.

Valtteri Suomalainen Höyrymedia

Valtteri Suomalainen - talous

Valtteri pitää huolen, että laskut liikkuvat puolin ja toisin ajallaan. Tarkkuus ja tietotaito liiketoiminnasta ovat Valtterin kiistattomia vahvuuksia.

Haluatko tietää meistä lisää?
Varaa maksuton tapaaminen alta.

Asiakkaamme kertovat

Videokuvaus jyväskylä hinta