Mikä on Höyrymedia?

Höyrymedia on tiimi nuoria ja nälkäisiä sisältömarkkinoinnin ammattilaisia. Visuaalisesti kauniita videoita osaa moni tehdä, mutta me tuodaan ne aidosti sinun liiketoimintasi tueksi.

Me autetaan sinua ymmärtämään videoiden positiivinen merkitys liiketoiminnassa ja sitä kautta sinä saat lisää kauppaa tai parempia työntekijöitä kohonneen työnantaja-mielikuvan johdosta. Me ollaan niitä trendihaukkoja, jotka kertoo sinulle, jos somessa on jotain mihin kannattaa perehtyä lisää.

Me hallitaan tuotannot aina TikTokista TV:seen.

Toimistomme sijaitsee tällä hetkellä Jyväskylässä, mutta meillä on resurssit hoitaa kuvauskeikkoja koko Suomessa, että maailmanlaajuisesti.

Höyrymedia Jyväskylä

Arvomme

Asiakaslähtöisyys

Meidän tehtävä on tuottaa sinulle paras ratkaisu ja kaupan päälle vielä sinun paras asiakaskokemus. Koska me uskotaan, että se on oikein. Kun sinä voitat, myös me voitamme.

 

Nälkä

Haluamme näyttää toiminnallamme esimerkkiä. Osaamme haastaa ja viedä sinun liiketoimintaasi eteenpäin videoiden avulla.

 

Hauskuus

Kuvaaminen ja sen hyödyntäminen bisneksessä on meille kaikille intohimo. Se tarkoittaa, että meillä on hauskaa, kun pääsemme kuvauskeikalle. Hauskuus ja rennon letkeä tiimi taas vähentää paineita kuvaustilanteessa. Sinä olet meidän kaveri ja jos et vielä, niin hauska tavata ja tervetuloa, pistetäänhän sauna pykälään.

 

Kunnioitus ja rehellisyys

Mulkkujen kanssa me ei haluta tehdä töitä. Toivottavasti et säkään. Pidetään kommunikaatio kunnioittavan avoimena, niin vältytään yllätyksiltä puolin ja toisin. Sinä olet ammattilainen sinun liiketoiminnassa ja sisältömarkkinoinnin ammattilaisina ymmärretään mikä toimii video- ja kuvamaailmassa.

Elias Mäkinen Höyrymedia

Elias "Mäksä" Mäkinen

”Mä olen innostuja-ihminen ja some-ammattilainen Muuramesta. Teen TikTokkia vaikuttajana ja videoni saavat keskimäärin neljä miljoonaa uutta näyttökertaa kuukaudessa. 

Jos sulla on hullu idea, mä sytyn varmasti. Jos ei oo, mä keksin sen varmasti. Erityisosaaminen mulla painottuu luovuteen, joka näkyy sulle katsojan huomion nappaamisena ja sen ylläpitämisenä.

Aleksi "Bone" Luukkonen

”Meikä oon huumorilla varustettu yrittäjä Savosta. Tarinankerronta, luovuus ja kokonaisuuksien hallinta on meikäläisen osaamista. Höyryssä toimin toimitusjohtajana ja tuotantopäällikkönä. 

Mahtavaa olisi päästä auttamaan sinun yritystä liikkuvan kuvan keinoin.”

Aleksi "Lapa" Laitinen

”Mä oon rento savolainen, joka ei ota asioita turhan tiukasti. Isähahmoksikin kutsuttu. Mä haluan ikuistaa ihmisille niille tärkeitä asioita videoiden muodossa, joita muistella kiikkustuolissa 50 vuoden päästä.

Meikäläisen vapaa-aikaan kuuluu paljon urheilua niin pelikentillä kuin myös kotikatsomossa.”

Asiakkaamme kertovat

Videokuvaus jyväskylä hinta