FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Hyvännäköistä sisältöä osaa tosi moni tehdä, mutta myykö se? Meidän vahvuus tulee nimenomaan kaupallisen näkökulman yhdistämisestä luovaan sisältöön.

Tällä hetkellä useimmat videotuotantomme asettuvat 1990-3490 € välille (video), mutta myös kevyemmät ja isommat tuotannot onnistuvat. Usein meiltä ostetaan useamman videon paketti, jolloin hinta muovautuu sen mukaisesti. Hinta koostuu esituotannosta (näyttelijöiden valinta, käsikirjoitus, kuvauslokaatioden etsiminen) kuvauspäivästä (kuvaajat, äänityöt, valaisu), editoinnin eri vaiheista (leikkaus, värimäärittely, äänisuunnittelu, animaatiot).

Tapanamme on ollut ottaa aloituspalaveri, jossa käydään läpi ideat, tarpeet, viesti ja kohderyhmä. Tämän jälkeen lähtökohtaisesti toimimme itsenäisesti ja sinä saat valmiin videon viikon sisällä kuvauspäivästä tai se on ilmainen. Tämän jälkeen sinä kerrot muutostoiveesi ja toteutamme ne.

Tavoite on käyttää mahdollisimman vähän arvokasta aikaasi. Toki, jos haluat, voit olla mukana myös isommin.

Ensimmäisen vedoksen toimitusaika on viikko kuvauspäivästä. Vedos tarkoittaa tässä vähintään 90 % valmista videota. Jos siihen tulee muutoksia, ne korjataan asap. Jos myöhästymme viikon aikataulusta, video on täysin ilmainen sinulle. Usein voimme ottaa kuvauspäivänkin nopealla aikataululla jopa seuraavalle viikolle.

Nopeimmillaan olemme toimittaneet valmiin videon yhteydenotosta 24 tunnissa.

Lähetämme sinulle Google Drive -linkin, joka sisältää valmiit videot, tarjouksen, käsikirjoituksen ja mahdollista behind the scenes -materiaalia, mitä saat vapaasti jakaa myös.

Meillä on valmis nopeasti täytettävä kysymyspatteristo, jolla voit korvata tapaamisen. Pystymme tekemään koko tuotannon itsenäisesti, kun olemme saaneet muutamat perustiedot.

Käytämme markkinajohtaja Sonyn tuoreinta videokalustoa. Pääkameramme on Sony A7SIII. Markkinoiden paras hämärakuvaus, parhaat värit sekä paras kuvanlaatu. Lisäksi meillä on DJI:n drone. Kaikki kameramme kuvaavat 4k-laadulla.

Lisäksi meillä on useita mikrofoneja, kuvanvakauttimia sekä valoja erilaisiin tuotantoihin.

Kameramme ovat laadullisesti viittä vaille valmiita Netflix-tuotantoihin.

Kuvaamme kaiken materiaalimme 4K-laadulla. Haluamme, että materiaalimme on laadukasta vielä vuosien päästä 4K:n yleistyessä huimaa vauhtia. 4K mahdollistaa myös saman materiaalin rajaamisen eri kuvasuhteisiin. Esimerkiksi vaakavideosta voidaan rajata myös pystyversio someen säilyttäen laadukkaan kuvanlaadun.

Kyllä. Me uskomme, että sisältöä kannattaa räätälöidä kanavakohtaisesti mm. muuttamalla kuvasuhdetta. Esimerkiksi Instagrammissa pystyvideot saavat enemmän tilaa näytöltäsi ja sitä kautta laajemman näkyvyyden, koska niiden kanssa reagoidaan herkemmin. Useimmat kuvasuhteet ovat 16:9 (normaali vaakavideo), 9:16 (pystyvideo, IG-tarina, TikTok yms) ja 5:4 (pystyjulkaisu IG-/FB-alustoilla). Voimme tehdä kaikista materiaaleista pysty- ja vaakaversiot, kunhan tämä tulee ilmi jo kuvausvaiheessa.

Meiltä hoituu lisäpalveluina valokuvaus videokuvauksen yhteydessä ja sisältöjen jakaminen eri kanavissa säästäen sinun aikaasi.

Hoidamme niin video- kuin ääninäyttelijät tarvittaessa.

Kyllä! Ja niin kannattaakin tehdä. Esimerkiksi yhdestä 1-2 min haastatteluvideosta voi saada 2-3 lyhyempää 15 s klippiä, joita voi käyttää esimerkiksi maksetussa mainonnassa. Lyhyet klipit toimivat myös koukkuna pidemmän videon katsomiseen. ”Samalla vaivalla” saat siis moninkertaisen määrän sisältöä.

Olimme kuvausreissulla koko poppoolla 2020 syksyllä Lapin ruskaa ihastelemassa ja Mäksä oli tapansa mukaan erittäin innostunut onnistuneesta shotista ja hän suorastaan höyrysi. Siihen Aleksi tokaisi, että sinun pitäisi perustaa joku Höyrymedia, kun höyryät kokoajan ja siihen Mäksä vastasi, että lähdettekö mukaan. Näin alkoi kumppanuussuhde, joka jatkuu yhä tänä päivänä.

Ota yhteyttä

Autamme sinua saamaan parhaan hyödyn videoista!